Κατασκευή στατικής ιστοσελίδας

€ 0,00 με Φ.Π.Α.
χωρίς Φ.Π.Α.

Εκτός Αποθέματος

Κατηγορία:

Περιγραφή

εριγραφή

Η στατική ιστοσελίδα είναι ένας απλός τρόπος να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Είναι η πιό οικονομική και εύκολη στην κατασκευή και στην εγκαταστασή της. Όμως για την ανανέωσή της προϋποθέτει ειδικές γνώσεις. Η στατική ιστοσελίδα μπορεί να ανανεωθεί μόνο από άτομα με ειδικές γνώσεις στις κατασκευες ιστοσελιδων.

Συνοπτικά τα βήματα που θα ακολουθήσουν για την δημιουργία της ιστοσελίδας μετά τηνσυμφωνία και αποδοχή της προσφοράς είναι τα εξής :

  • Σύμβουλος της εταιρείας μας θα σας επισκεφθεί για να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες και τους στόχους σας απο την δημιουργία της ιστοσελίδας.
    Θα γίνει κάποια έρευνα αγοράς ώστε να μπορέσει να καθοδηγήσει σωστά το επαγγελματικό ύφος και χαρακτήρα του έργου. Τυχόν ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις για το σχεδιαστικό ύφος θα συμφωνηθούν αρχικά (εφόσον μπορούν να υλοποιηθούν τεχνικά).
    Θα παραλάβει τυχόν λογότυπα και υλικό (σε κείμενα ή φωτογραφίες) ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση της ιστοσελίδας.
  • Η υλοποίηση της ιστοσελίδας ξεκινά και τα πρώτα δείγματα θα είναι έτοιμα προς επίδειξη στον πελάτη. Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί όσο πιό σωστά γίνεται η ιστοσελίδα ώστε να ταιριάζει με τον επαγγελματικό χαρακτήρα και γούστο του πελάτη. Δίνεται στον πελάτη με αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα να επιλέξει το σχέδιο, χρώμα και ότι τον καλύπτει σχεδιαστικά.
  • Μετά την επιλογή του δείγματος αναρτάται online η σελίδα και μπορεί ο πελάτης πλέον να παρακολουθεί και να επέμβει για πιθανές μικροαλλαγές ώστε να προβεί ο τεχνικός για τις απαραίτητες διορθώσεις.
  • Εφόσον το έργο τελειώσει και ολοκληρωθούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί, θα ξεκινήσει η εκπαίδευση του πελάτη απο τεχνικό της εταιρίας μας ώστε να μπορεί πλέον απο μόνος του νααναλάμβάνει την ανανέωση των άρθρων ή στοιχείων της ιστοσελίδας του*

* (εφόσον ειναι δυναμική ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα).