Σκοπός της δημιουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι η μαζική αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων – sms με σκοπό την άμεση διαφήμιση μιας υπηρεσίας , ενός προϊόντος ή μιας εταιρείας.

Οι εξειδικευμένες λύσεις , το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών αλλά και οι χαμηλότερες τιμές στην αγορά για αποστολή ενημερωτικών sms για Ελλάδα και εξωτερικό έχουν καταστήσει το sms-marketing μια αξιόπιστη και σοβαρή λύση για τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της αγοράς.

Επίσης αναλαμβάνουμε την αποστολή των μηνυμάτων για λογαριασμό σας. Όλη η διαδικασία σύνταξης, προετοιμασίας, προγραμματισμού και αποστολής των μηνυμάτων γίνεται από το προσωπικό της εταιρεία μας.

Η υπηρεσία παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Εσείς πληρώνεται μόνο το κόστος των μηνυμάτων σε τιμή ενιαία για κάθε δίκτυο.

Περιγραφή Υπηρεσίας

Τα μαζικά μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα είναι η πιο πρωτοποριακή και αποτελεσματική υπηρεσία ενημέρωσης ή προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Με ένα μόνο κλικ στον υπολογιστή σας επικοινωνείτε με χιλιάδες κινητά τηλέφωνα.

Διενεργείστε επιτυχημένες διαφημιστικές ενέργειες με SMS μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα εργαλεία τηλεπικοινωνιών που παρέχουμε και είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη

Μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία μας μπορείτε να επιτύχετε δωρεάν:

 1. Άμεση και εγγυημένη παράδοση αποστολών sms,

 2. Real time αναφορές παραδόσεων,

 3. Υποστήριξη Φορητότητας,

 4. Υψηλή ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

 5. Τεχνική υποστήριξη

 6. Άμεση εξυπηρέτηση

 7. Εγγύηση τιμής

 8. Ευέλικτοι τρόποι αγοράς sms

 9. Συνεχής ανάπτυξη υπηρεσιών

 10. Αξιόπιστο SMS Gateway – Εφαρμογή

 11. Έμπειρο προσωπικό

Δυνατότητες Εφαρμογής

 • Επιλογή του πεδίου αποστολέα.
  (Κάθε φορά που στέλνετε ένα μήνυμα SmS θα μπορείτε να αλλάζετε το πεδίο “Από”, όπως εσείς θέλετε, ώστε όταν λαμβάνει το μήνυμα κάποιος πελάτης σας να αναγνωρίζει αμέσως ότι σχετίζεται με την επιχείρηση σας).

 • Αναφορές παράδοσης.
  (Όπως ακριβώς και με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σας δίνουμε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας δίνοντας πρόσβαση στις αναφορές των μηνυμάτων σας).

 • Προστασία από διπλοεγγραφές.
  (Το σύστημα ‘διαβάζει’ τα αρχεία σας και τα συγκρίνει με αυτά που έχετε ήδη αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να προσθέσετε έναν αριθμό ο οποίος υπάρχει ήδη, το σύστημα δεν θα τον προσθέσει.

 • Προγραμματισμένη αποστολή
  (Το σύστημα μας σας δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσετε πότε επιθυμείτε να αποσταλλεί κάποιο SmS και ποια ώρα, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε το SmS marketing ακόμα και όταν δεν θα έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο).

Τιμοκατάλογος

Αριθμός Credit Κόστος/Credit*
500 – 2.999 0,049 €
3.000 – 9.999 0,047 €
10.000 – 19.999 0,046 €
20.000 – 49.999 0,044 €
50.000 – 99.999 0,042 €
100.000 και πάνω Καλέστε μας.

* Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

 

 • Παραγγελία ανά 1000 sms

 • Ενιαία Χρέωση προς όλα τα δίκτυα. Χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς διπλή χρέωση προς το δίκτυο της Cosmote.