Σε νέα συνεργασία προχώρησε η εταιρία μας με την Ε.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε. και Copyland ΕΠΕ

Σε υπογραφή νέας συνεργασίας προχώρησε η εταιρία Ε.ΖΕΛΚΑΣ – Σ.ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ Ο.Ε. COMPUTER WORLD, με την εταιρεία Ε.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε. και Copyland ΕΠΕ (http://www.daskalakis.com.gr/) στην Αθήνα αποκτώντας έτσι την αποκλειστική διάθεση και αντιπροσωπεία των ταμειακών μηχανών SERENA και DCR Asterias ,των ζυγαριών DIBAL καθώς και όλων των εταιριών και προϊόντων που αντιπροσωπεύουν οι άνωθεν εταιρίες στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. 

Η Ε. Δασκαλάκης ΑΕ ιδρύθηκε το 1970, με στόχο την αντιπροσώπευση και εμπορία προϊόντων στο χώρο των μηχανών γραφείου. Η εταιρία αντιπροσωπεύει τις ταμειακές μηχανές DCR Asterias, του οίκου Clover (Ιαπωνίας) και Serena, του οίκου Ditron (Ιταλίας), και είναι αντιπρόσωποι και εισαγωγείς των εταιριών NEC Τηλεφωνικά Κέντρα , OLIVETTI φωτοαντιγραφικά & fax , DIBAL ζυγαριές ετικέτας με σύνδεση και απλές . Επίσης εισάγει και διανέμει Καταμετρητές χαρτονομισμάτων , Ανιχνευτές , Ζυγαριές , FAX , SCANNER , Εκτυπωτές , Αριθμομηχανές . Τέλος παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης εντατικής λιανικής software-hardware μέσω της εφαρμογής MyPos και των περιφερειακών του οίκου Birch (Taiwan) 

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η κάλυψη των αναγκών των εταιριών που βρίσκονται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σε ταμειακές μηχανές, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοτυπικά και εξοπλισμό γραφείου και παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στην εταιρεία Ε.ΖΕΛΚΑΣ-Σ.ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ Ο.Ε να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο την ποικιλία των δραστηριοτήτων της στο χώρο της πληροφορικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button