Επισκεύες laptop και netbook όλων των τύπων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Φτιάξε το σπασμένο ή χαλασμένο Laptop ή netbook σου γρήγορα και οικονομικά

Χάλασε ο φορητός σας υπολογιστής. Η Computer world επισκευάζει οποιοδήποτε Laptop ή netbook οποιαδήποτε μάρκας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Σπάσατε τις usb θύρες του υπολογιστή σας;
Σπάσατε την οθόνη ή την βάση της οθόνης σας;
Χαλάσατε το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι του φορητού σας;
Σπάσατε την υποδοχή της τροφοδοσίας;

Μην αγχώνεστε. Επισκευάστε το laptop σας το οποίο έχετε πετάξει στην άκρη ή σας έχουν ζητήσει υπέρογκα ποσά στις αντιπροσωπείες  για να σας το επιδιορθώσουν όπως 400,00 € για οθόνη ή 500,00 € για μητρικές.

Ενδεικτικά στην εταιρία μας μπορείτε να επισκευάσετε την οθόνη σας από 80,00 € , τις θύρες usb απο 30,00 €, την κάρτα γραφικών απο 50,00 € και οτιδήποτε υπάρχει επάνω στον φορητό σας ή στο netbook σας. ( η τιμές μπορεί να διαφοροποιηθούν ελαφρώς λόγω μοντέλου)

Και το καλύτερο είναι οτι μπορείτε να μας στείλετε δωρεάν το laptop σας και να σας ενημέρώσουμε για το κόστος της επισκευής του χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΕΩΣΗ.

Απλά καλέστε μας στο 23940 22666 ή ελάτε απο το κατάστημα μας  στην οδό Κανάρη 27 στον Λαγκαδά για να μας πείτε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Δεν χρεώνουμε τον έλεγχο! Σε περίπτωση που δεν προχωρήσετε σε επικευή μετά τον έλεγχο, θα χρεωθείτε ΜΟΝΟ τα μεταφορικά έξοδα, δηλαδή 15,00 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button